395,-

Observation Tent - Bivi Cover Sleeping Bag Cover With Inner Frame 121/DKWS Special Forces Olive Original New


Bivy bag-Origineel SpecialForces- Nieuw product

Deze bivaktent met binnenframe 121/DKWS is een aanpassing en verbetering van het vorige model 731/MON (qua gewicht emodeln extra ventilatiesysteem). Het product is opgedragen aan Special Forces-soldaten.

De sluipschuttertent van het bedrijf Callida is ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen wind, regen en sneeuw op elk type terrein. Veranderende weersomstandigheden mogen geen belemmering vormen voor urenlang observeren of rusten. De tent is waterdicht en alle naden zijn getapet. Hoogwaardig tri-laminaat PTFE 100% PA met ripstop-weefsel wordt ook gekenmerkt door verhoogde scheur- en andere beschadigingsweerstand. Alle YKK-ritsen zijn afgedekt met een klep en drukknopen.

Dankzij de intuïtieve en eenvoudige bediening kunt u de shelter snel opzetten. Het betreden van de tent is zowel van voren als van opzij mogelijk, wat het gebruikscomfort garandeert. Een extra klamboe beschermt tegen insecten. Het nieuwe model heeft een extra ventilatieopening met een klamboe aan de onderkant van de tent. De opening is zelfverstelbaar via een trekker met stop. Een belangrijk element is ook het gebruik van een frame om de benen, zodat de bivi niet in aanraking komt met de gebruiker.

De transporttas heeft de kenmerken van een transport- en compressietas. De naden van de hoes zijn getapet, hij is volledig waterdicht en niet-zinkbaar. Strakke roll-top sluiting voorkomt dat vocht binnendringt. Eenmaal vastgemaakt, vormt de gesp met de strip een transporthandvat.

De set bestaat uit drie opvouwbare aluminium frames (twee grotere voor de voorkant en één voor de onderkant van de tent), 9 stevige pinnen, een compressietas (verpakkingsafmetingen 18 x 18 x 38 cm).

 

Condition

new storage condition

Technical data

comes complete with frame

cover included

membrane

taped seams

weight 1800 g