€ 124,99

Bivakzak Carinthia


Tijdelijk op voorraad

BIVAKZAK

 

O² EN CO² DOORLATEND

 

De CARINTHIA bivakzaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele hoes met perfecte eigenschappen voor alle militaire activiteiten op nat terrein en in de regen. Het unieke GORE-TEX®-laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook zuurstof- en koolstofdioxide doorlatend in de omgevingslucht. Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig gesloten waterdichte en winddichte omgeving te creëren om in ongunstige weersomstandigheden te slapen. De luchtdoorlatendheid van het systeem is getest tot een diepte van 1 m sneeuw.

MINDER GEWICHT EN VOLUME, MEER FLEXIBILITEIT

GORE-TEX®-laminaat voor slaapsystemen is ontworpen om licht van gewicht en opvouwbaar te zijn. Om de beste balans tussen duurzaamheid en lichtgewicht te bereiken, kan een combinatie van materialen worden gebruikt met een lichtere gasdoorlatende stof voor de bovenklep en een robuust laminaat voor het grondzeil. Dit geeft de beste balans tussen gewicht, duurzaamheid en bescherming. CARINTHIA Bivakzaksystemen zijn veelzijdig en kunnen niet alleen worden gebruikt als bivak / kleine tent, maar ook als observatiepost, noodbrancard, draagbare waterdichte opslag of als waterdichte tas voor het oversteken van rivieren.

BESCHERMING TEGEN KOUD EN NAT

CARINTHIA Bivy Bag-systemen met Gore-Tex® gasdoorlatende technologie vertonen uitstekende isolatie-eigenschappen en voor de soldaat betekenen ze extra bescherming tegen de kou, vooral in gesloten toestand. De condensatie van vochtdamp aan de binnenkant wordt verminderd en eventueel optredend condenswater wordt snel naar buiten afgevoerd.

3 Layer Gore-Tex® Laminate
Outer Layer: 100% PA 6.6
Functional Layer: ePTFE based membrane
Backing Fabric: 100% PA 6.6
Dimensions (cm): 245/100/72
Weight (g): 1.000
Pack size (cm): 35x8

Merk: Carinthia