€ 99,95

150 LBS Python Pistool Kruisboog150 LBS sterke Recurve Kruisboog van Man Kung met een in hoogte en hoek verstelbaar visier, incl. 11 mm rail voor scope / red dot vizier montage en een automatische veiligheid.

Inclusief 2 14 Inch ( 40 cm )aluminium pijlen.

De kruisboog Python dankt zijn naam aan de pistool greep, waarmee het is uitgerust. Met een een trekgewicht van 150 lbs. (70 kg), schiet de kruisboog ca. 40 meter zuiver. De kruisboog heeft een houten kolf en voorhout met een metalen behuizing een fiberglass boog, een metalen voetbeugel en een automatische back-up. Dit product is geproduceerd door het Taiwanese bedrijf Man Kung. Man Kung geproduceerd al voor meer dan 20 jaar voor vele bekende fabrikanten producten voor de boog en kruisboog sport, ook brengt ze producten onder haar eigen merk op de markt. De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prijs / prestatie-verhouding.

Trek gewicht : 150 lbs Gewicht : 1,9 kg Lengte : 67,5 cm Pees lengte : 68,6 cm Boog : fiberglas Loop : aluminium Kolf : hout Snelheid : 210 FPS ( 64 m/s )